При в'їзді в селище Приютівка Олександрійського району з'явився новий в'їзний знак - сучасний вітальний символ, який зустрічає гостей з олександрійського напряму, пише «Моя Олександрія».

Шестиметрова конструкція з металу, бетону та граніту нагадує за формою православний хрест. Її зробили на місцевому цукрозаводі з залученням олександрійського рекламного агентства "Алігатор".

Обабіч в'їзного знака розміщені великі написи "Приютівка" та "Щаслівої дороги". На знакові зображено коренеплід буряка, який вказує на розташоване в селищі підприємство - ТОВ "Олександрійський цукровий завод".

Центральне місце в композиції займає зображення паротяга. Відомо, що Приютівка отримала розвиток при прокладанні залізниці Єлисаветград - Корюківка-на-Дніпрі (нині Кременчук). У цей час, у 1869 році, в селищі побудували станцію Користівка - нині великий залізничний вузол.

Нагадаємо, восени 2013 року при в'їзді в селище встановили знак, що викликав неоднозначну реакцію і став предметом глузувань в інтернеті і фотожаб.


Головне сьогодні